Doulakoulutus

Doulakan laadukkaisiin, suomalaisten synnytysdoulien peruskoulutukseksi tarkoitettuihin kursseihin kuuluvat introkurssi, peruskurssi ja sertifiointikurssi. Yleensä vuosittain alkaa kaksi uutta peruskurssia, yksi keväällä ja toinen syksyllä. Lisäksi järjestämme muitakin erityisesti doulille suunnattuja koulutuspäiviä ja kursseja. Ilmottaudu sähköpostilistalle osoitteeseen info(ät)doulakka.fi ja saat tiedon tulevista kursseistamme automaattisesti. Seuraa myös Doulakan Facebook-sivuja ja verkkokaupan tarjontaa! 

Doulakan synnytysdoulasertifioinnin saa suorittamalla hyväksytysti intro-, perus- ja sertifiointikurssit tehtävineen. Sertifiointikoulutuksen laajuus on yhteensä 250 tuntia, joka vastaa kansainvälisiä käytäntöjä (mm. DONA, CAPPA, CBI, Doula UK). Mitään kansainvälistä tai kansallista standardia doulakoulutukselle ei toistaiseksi ole. Doulakan koulutuksen sisältö on linjassa Kätilöliiton doulakoulutusta koskevan lausunnon kanssa ja sen vetää pääosin kokenut doula. Osan peruskurssin aiheista luennoi kätilö ja koulutuksen sisällöt ja materiaalit ovat kätilön tarkastamia.

Jos sinulla on jo jonkun toisen doulia kouluttavan järjestön synnytysdoulasertifiointi, on se mahdollista sisällyttää osaksi Doulakan synnytydoulasertifiointikokonaisuutta. Otathan yhteyttä, jos kiinnostut tästä vaihtoehdosta! Doulakan doulat on suomalainen doularyhmä, jolla on mm. oma fb-keskusteluryhmä vertaistukeen ja erityisesti Doulakan doulille järjestettyjä lisäkoulutuksia.

Pyynnöstä vedämme Doulakan koulutuksia muillakin paikkakunnilla kuin Helsingissä, tarpeen mukaan joko suomeksi tai englanniksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

 

Lisätietoja