Vuokrauspalvelut

TENS-laite

Vuokraa TENS-laite synnytykseesi Doulakasta! TENS on lyhenne sanoista transcutaneous electrical nerve stimulation: selkään tarroilla kiinnittyvien elektrodilätkien välillä kulkeva matala sähkövirta 'varaa' kipukanavia synnytyksen aikana. Laitteen käyttö lisää elimistön omien endorfiinien muodostumista ja se kannattaakin laittaa paikoilleen jo kotona synnytyksen alkaessa. Matkalla sairaalaan TENS-laitteesta on usein paljon iloa, autossa kun muita keinoja helpottaa oloa voi olla vaikeata löytää. Laitetta voi kokeilla etukäteen ja jos sen haluaa vuokrata, sen saa valmiiksi kotiin odottamaan synnytyksen alkamista jo paria viikkoa ennen laskettua aikaa. Laina-aika on neljä viikkoa.

Doulakan tarvikepaketti

Oletko tutustunut myös rebozon ja Gua Sha -kamman käyttöön synnytyksessä? Doulakan tarvikepaketissa on TENS-laitten lisäksi myös nämä välineet, joita voit pienen harjoittelun jälkeen helposti käyttää synnytykseen valmistautuessa myös kotona. Tule Doulakan Viisaiden Vippaskonstien ryhmään harjoittelemaan ja varaa samalla tarvikepaketti! Myös tarvikepaketin laina-aika on neljä viikkoa.

Synnytysallas

Synnytysdoula-asiakkaat voivat varata käyttöönsä Doulakan synnytysaltaan. Allas on tukevaa muovia ja väriltään kauniin violetti (La Bassine pro -malli): voit rentoutua lämpimässä ja pehmeässä vesipesässä synnytyksen aikana. Varaus tehdään ja altaan vuokra maksetaan ennen doulan hälytysvalmiusajan alkamista. Doula tuo altaan kaikkine varusteineen mukanaan sairaalaan (tai kotiin jos kyseessä on suunniteltu kotisynnytys) kun synnytys alkaa, ja hoitaa altaan pystyttämisen ja purkamisen alusta loppuun. Tämä on helpoin mahdollinen tapa varmistaa altaan saatavuus synnytyksessä!

Jos kuitenkin haluat hankkia oman altaan, tutustu ensin Doulakan synnytysallasohjeisiin ja -vinkkeihin.

Lisätietoja